OmJag som driver ateljén på Arsenalsgatan heter Sonia Leon. Jag har över 25 års erfarenhet som målerikonservator från bl.a Riksantikvarieämbetet, Historiska Museet, Moderna Museet och sedan 2004 på ateljén på Arsenalsgatan som jag tog över 2015.


Jag är utbildad målerikonservator vid konsthögskola i Spanien där jag erhållit magisterexamen i Fine Arts med specialisering mot restaurering/konservering av konstföremål samt licentiatexamen från doktorandprogrammet inom restaurering och konservering av konst.


Jag är specialiserad på konservering och restaurering av verk på kanvas, trä och papper och genomför inspektioner, tillståndsbedömningar och tillståndsrapporter enligt internationell standard att användas vid t.ex värdering och försäljning.


Ateljén på Arsenalsgatan är utrustad med den senaste tekniken och materialen inom målerikonservering och har en takhöjd på över 4 meter vilket tillåter arbeten med stora och skrymmande föremål. Ateljén är larmad (24/7 med åtgärd) samt försäkrad via Länsförsäkringar.


Jag tillämpar naturligtvis största diskretion vid hantering av föremål och arbeten, något många av mina kunder har som ett absolut krav.


Konservatorsateljé

Sonia León


Arsenalsgatan 3, 111 47 Stockholm

08 678 77 78    070 766 61 21

sonia@leonkonservatorsatelje.se

LinkedIn: www.linkedin.com/in/sonialeonkonservator